Hjälp!

Hejsan!
 
Det här med att vara hemma. Kära nån. 
Jag har inte ens varit hemma en vecka än och får lite smått panik av tanken på att jag har rätt många veckor kvar hemma innan det är dags för jobb igen. När Tuva är född så kommer det absolut inte vara något problem att vara sysselsatt men nu?! Denna rastlöshet innebär att jag kommer blogga mycket, spela in mycket musik och tortera er med länkar av alla dess slag. Jag tänkte även lära mig lite HTML-kodning. Idag har jag lärt mig att länka i text och ändra textens struktur i text. Kommer säkert en skrytsida så småning om. Haha. 
 
Med tanke på det så undrar jag verkligen vad ni skulle vilja läsa om? Vill ni veta mer om panikångest, graviditet eller något jag kan testa? Typ som Lisa testar gravidyoga? (haha det skulle då jag vilja se bilder från), familjelivet, min vardag, mina nya hobbys? KOMMENTERA 
 
Det har egentligen inte hänt så mycket sen sist, men jag har fått ner mina sockervärden från 11 till 5 efter frukost. Det är SVINBRA och betyder: inget insulin via spruta! Tuva har börjat möblera om i magen känns det som. Varje timme känner jag kraftiga buffar. 
 
Allt för nu. Kom ihåg att kommentera vad just du vill läsa om. Jag är öppen för alla förslag. 
 
Lisa Käller
 
 
Till top