Sur blir glad! 5 saker som får mig att bli glad.

Halloj på er! 

Ibland när jag är sur, deppig eller ångestfylld så vill jag skriva av mig. Jag vill skriva om den där jäkeln som gjorde mig så arg så det kom rök ur öronen, jag vill skriva om problemet som huvudet tampas med och ja. Vad det än är så vill jag bara "spy galla" på bloggen. Men. Allt är inte lämpligt för en blogg. Därför vänder jag nu på mina instinkter och skriver om saker som får mig att skita i den där jäkeln eller problemet istället och då blev det en lista om saker som får mig att skratta mitt i all negativitet. 
Här är min lista:
  • DANSA FULDANS! (Helst i mörker med hörlurar och sprängande hög volym) Tips på låtar är WHO run the world GIRLS och should I stay or should I go?
  • Träna helt hysteriskt 
  • Kolla på americas funniest homevideos (försök att inte skratta, haha, omöjligt!)
  • Blogga eller skriva dagbok. Massa ord om allt och inget hjälper mig att nollställa humöret. 
  • Skriva en lista på saker som kan hjälpa mg att må bättre. En gång skrev jag en lista på hur man kan starta en hatkampanj mot en på skolan utan att bli religerad. Haha. En punkt på den listan löd: locka med att vi alla kan kasta ett rått ägg på bilen om någon visste vilken bil som var hens. 🙈😂 Nej. Ingen punkt på listan blev verklighet som tur var. Dessa listor måste inte vara hatlistor men att lista upp saker är så tillfredställande. 
Well, det var fem saker som får mig på bättre humör. Vill ni ha fler listor så har jag ett gäng på lager. 😅

Vad gör du för att bli på bättre mood? 

Kram på er. 

/Lisa Käller.
(null)

Till top