2020 - update

Hej på er!
 
Det var länge sen. Jag var väldigt aktiv på bloggen när jag var hemma och mammaledig men blev väldigt kass på att uppdatera när det drog ihop sig mot jobb. Sorry för det. 
Jag är i alla fall taggad på att börja blogga lite igen nu när jag börjar landa i att jobba heltid igen. 
 
Livet just nu är en utmaning. Jag jobbar som sagt heltid på ett nytt jobb där jag trivs som fisken i vattnet, barnen går på förskola lagom många timmar och Sebastian har en termin kvar innan han är färdigutbildad i Grythyttan. Det är många kvällsaktiviteter som det ska köras till, många middagar som man får kasta i sig och många baciller som ska klaras av. Just nu har två av fyra i familjen influensan. Jag och Hampus. Sebastian är på god väg att bli innehavande av skiten också. Tuva är lika pigg och glad som vanligt men har synpunkter på att resterade familjemedlemmar inte är sugna på att leka kull och hoppa över fåtöljerna i vardagsrummet med henne. Tråkfamilj. 
 
Annars har jag börjat med Lifesum och tränar på gym. Jag märker dock att det är svårt att hålla kosten när träningen fallerar pga sjukdom. Jag tröstar mig med onyttigheter och det suger. 2020 har so far resulterat i ca 3 kilo ner. Innan Hampus födelsedag (26/6) ska jag ha tappat 20 kg. Heja mig! 
 
Jag tänkte erkänna en sak här nu. Jag har en dröm... Jag skulle väldigt gärna vilja bli författare eller någon form av skribent när jag blir stor. Men, jag behöver träna på att skriva olika typer av texter så jag tänkte använda bloggen till att träna på sånt. Ert uppdrag blir att kommentera, gilla eller ogilla, ja ni fattar. Vad tror ni om det?
 
Nu ska jag fortsätta på min nya novell. Eller kanske skriva en krönika. Krönika it is. 
Puss på er! 
 
 
Till top