Veckans lista!

5 saker jag gjort 2019 för att må bättre:
 
  1. Jag har börjat skriva noveller. Oj oj oj vad jag mår bra av det. Tyvärr har jag inte skrivit så mycket som jag önskat men ändå. Det har varit mysigt de gånger jag tagit mig tid till det. Jag ska nog sätta mig och författa lite nu bannemig. 
  2. Jag har rensat mitt instagramflöde och följer nu bara såna som jag mår bra av att följa. Det är ett sjukt bra tips till er allihop. I dagens samhälle är vi inne väldigt mycket på alla sociala medier och då påverkas vi av vårt flöde, såklart. Därför är det viktigt att välja sitt flöde noggrant. 
  3. Igår gjorde jag något för min framtid och det kan jag egentligen inte säga vad det är nu, men jag vågade och jag hoppas att det gick vägen. 
  4. Jag har tagit tag i min övervikt. Jag tycker att det roligaste som finns är att träna och att tävla mot mig själv för att nå bättre resultat, framförallt när det gäller löpning. Jag vill orka göra det igen, då krävs en viktnedgång. Jag kör med vktklubb och det funkar helt okej. Jag rasade i vikt första veckan men nu har jag haft en svacka och vågen har visat det med råge. Nya tag denna vecka, på tidag får vi se vad vågen visar då. 
  5. Jag har insett att jag behöver hjälp med mitt psyke igen. Jag måste förstå att jag har varit med om mycket hemskt på kort tid och det sätter sina spår. Jag är inte en person som behöver tvångströja och inspärrning bara för att jag behöver antidepp och samtalsstäd. Jag är stark. Stark som vågar ta hjälp och som tar tag i det innan det är för sent. Nu är min psykiska ohälsa under kontroll och jag tänkte att vid 2020 ska jag vinka hej då till den för gott. 
 
Det är bara att kämpa på. Just idag mådde jag dåligt på morgonen men nu, nu mår jag stålande och det efter ett samtal med mamma och med Sebastian om hur jag egentligen vill att livet ska vara. Jag vill må bra och jag vill vara en förebild för barnen. Den enda som kan få det att bli verklighet är jag. Så, Nu kickar vi igång helgen med lite pepp. För mig innebär det: FULDANS MED BARNEN :D 
 
Hur gör du för att bli pepp på livet?
 
 
Till top